Serveis Marcos

Si et trobes cercant una assessoria o gestoria de proximitat en la qual poder confiar els teus dubtes i problemes, en Marcos fa més de 20 anys ajudem als nostres clients. Explica'ns el teu dubte i et trucarem amb una solució!

Assessoria

Som un despatx professional, amb més de vint anys d’experiència, que realitza serveis d’assessoria i gestió empresarial, especialment en els àmbits de la fiscalitat, comptabilitat, gestió laboral i assumptes de tipus jurídic i mercantil.  També assessorem les persones sobre tributs, impostos, pensions, herències, compravendes, etc. 

Compromesos amb la societat i amb diferents col·lectius, el nostre despatx està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, havent eliminat les barreres arquitectòniques. Igualment facilitem la conciliació laboral i familiar, flexibilitzant els horaris, reduccions de jornada i permisos.

Estem intentant erradicar la utilització del paper en el nostre treball, és per això que digitalitzem tots els documents que es reben en el despatx mitjançant l’implantació d’un modern gestor documental amb capacitats avançades d’estructuració, cerca i emmagatzematge, la qual cosa fa que de manera ràpida tinguem tota la informació a disposició dels nostres clients. 

Assesoria_Marcos_Barcelona

Finques

Ser administrador d’una comunitat requereix alguna cosa més que organitzar les reunions anuals. La funció de l’administrador és gestionar i resoldre, de manera eficient, tots els assumptes que afecten una comunitat en el seu dia a dia.

A més de ser administradors de finques, som especialistes en lloguer i venda d’immobles. Gestionem, d’una forma professional, el lloguer del seu local o habitatge, resolent els problemes amb els inquilins, les possibles reparacions, i tot això amb l’objectiu d’optimitzar la seva inversió, i obtenir la màxima rendibilitat i conservació de la finca. 

Els immobles són una de les nostres passions, per això assessorem les persones en els seus projectes. Vendre? Llogar?, busquem trobar la millor solució, la que aporti tranquil·litat a compradors, venedors, propietaris i inquilins.

Administració de lloguers

Disposem d’un servei especialitzat en administració de lloguers destinat per a optimitzar i rendibilitzar el valor dels actius immobiliaris. 

Administración de comunitats

El servei d’administració per a comunitats de propietaris, està basat en la transparència i la confiança.  Oferim un servei que té per objectiu facilitar al màxim els tràmits i trobar solucions per a repercutir en la seva pròpia tranquil·litat.

Gestió Immobiliaria

L’equip de col·laboradors, formats per persones amb bona formació i experiència, ens permet una gestió de provada ètica i eficàcia en la comercialització d’immobles i a més, disposem de les millors eines informàtiques per a obtenir els millors resultats i solucions per a venedors i compradors. 

La teva assessoria de confiança amb més de 20 anys d’experiència es trova a un sol clic.